Täyden palvelun perheyritys  0400 648 332

Maanrakennustyöt Jyväskylä ja Keski-Suomi

Kuljetus- ja maanrakennusliike R & V Ojonen Ky on rakennustöiden luotettava tekijä Jyväskylässä ja Keski-Suomessa sekä myös valtakunnallisesti. Oli kyse sitten pohjatöistä tai viherrakentamisesta, on jälki taatusti ensiluokkaista.

kaivuutyöt

Kaivuutyöt

Meiltä saat tarvitsemasi kaivuutyöt ojien kaivuusta erilaisiin rakennusteknisiin kaivuu-urakoihin saakka. Täyden palvelun yrityksenä suoritamme tarvittaessa myös ylös kaivetun maa-aineksen poisviennin.

rakennuksen pohjatyöt

Rakennusten pohjatyöt

Suoritamme rakennusten pohjatyöt vuosien kokemuksella. Ammattitaitoinen henkilöstömme ja tehokas kalustomme varmistavat, että urakat suoritetaan alusta loppuun saakka laadulla ja aikataulussa. Ammattilaisen tekemät pohjatyöt antavat koko rakennusprosessille varman alun. Muista, että meiltä saat myös vesirakentamisen palvelut kätevästi samalla kertaa.

pihan rakennustyöt

Pihojen rakennustyöt

Olipa kyseessä sitten uudiskohde tai vanhan piha-alueen uudelleenmuokkaus, meiltä saat tarvitsemasi palvelut. Suoritamme esimerkiksi niin nurmikonpohjien teon kuin myös pihateiden rakennuksen.

pihan pohjaus

Pihojen pohjaukset

Pihojen pohjauksen tarkoituksena on estää routavaurioiden syntyminen poistamalla pihan maaperästä savimaata ja korvaamalla se esimerkiksi soralla. Pihojen pohjaus on hyvä suorittaa esimerkiksi silloin, kun tarkoituksena on päällystää piha kivetyksellä.

vihertyöt

Vihertyöt

Täyden palvelun yrityksenä suoritamme myös vihertyöt ammattitaidolla. Näin voimmekin tarjota sinulle esimerkiksi täydellisen pihanmuokkausurakan, jossa urakoimme kuntoon niin piha-alueen kuin myös viheralueet samalla kertaa.

nostotyöt

Nostoa vailla?

Rakennus- ja remonttitöitä tehdessä eteen tulee jos monenmoista työvaiheitta. Raskaammat nostotyöt toteutamme hyvän nostokalustomme avulla. Meiltä saat kaikki tarvittavat nosturityöt edullisesti ja ajallaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous maanrakennuksesta! Palvelemme Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa.

Yhteystiedot