Täyden palvelun perheyritys  0400 648 332

Kuljetukset

Kuljetus- ja maanrakennusliike R & V Ojonen Ky tarjoaa monipuoliset kuljetukset raskasta kalustoa myöten. Hoidamme vaativatkin kuljetukset sovitulla tavalla.

Kuljetuspalvelumme

  • Lavettikuljetukset
  • Koneiden kuljetukset
  • Muun raskaan kaluston kuljetukset
  • Erikoiskuljetukset
  • Saattovalvonta

Lavettikuljetukset Jyväskylästä muualle Keski-Suomeen

Lavettikuljetus on yleensä nopein ja kustannustehokkain tapa siirtää erilaiset työkoneet paikasta toiseen. Pidemmillä välimatkoilla tarve nopealle kuljetukselle vain korostuu, esimerkiksi kun työkonetta siirretään kahden työmaan välillä. Meiltä saat luotettavat ja varmasti turvalliset lavettikuljetukset isoille ja pienille työkoneillesi.

Erikoiskuljetukset ympäri Suomen

Olemme erikoistuneet myös vaativiin ja ammattitaitoa kysyviin erikoiskuljetuksiin. Suoritamme kuljetuksia niin päätoimialueellamme eli Jyväskylän seudulla kuin myös valtakunnallisesti. Kuljettajiemme ammattitaito sekä laadukas kalusto varmistavat, että ylisuuret kuljetukset ja muut erikoiskuljetusluvan vaativat kuljetukset tuodaan perille turvallisesti ja aikataulussa.

Varman päälle nostaen?

Toteutamme tarvittavat nosturityöt niin lähtöpisteessä kuin määränpäässä.

Autamme mielellämme kuljetuksissa Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa! Ota yhteyttä keskustellaksesi kuljetustarpeistasi tarkemmin.

Yhteystiedot